Velkommen til Larvik i 2017

Hedrum OL og Larvik OK inviterer til Sørlandsgaloppen torsdag 6. til søndag 9. juli 2017. Vi har allerede bestilt godt sommervær, noe som betyr varmt badevann nær de første dagenes arena og som gir enda bedre humør sjøl til værherda o-løpere. Vi trekker noe inn fra kysten i forhold til de to første dagene av galoppen som gikk i Larvik i 2013.

Opplegget blir mye likt galoppen i Lillesand 2016, med sprint torsdag ettermiddag og mellom- og langdistanser de andre dagene. Målet er å arrangere et godt ferieløp med løyper tilpassa de enkelte løpernes erfaring og ønske om utfordring. Noe for ferske og garva, mosjon og elite, unge og gamle!

Sørlandsgaloppen vil gå samtidig med Stavernfestivalen og gir mulighet til å kombinere o-løp og musikkopplevelser, samt et alternativt tilbud til familiemedlemmer som ikke ønsker å løpe alle fire dagene. Ellers syder Larvik og Stavern, samt nabokommunene i Grenland og Vestfold av kulturarrangementer og aktiviteter i sommermånedene om en ønsker å bli lengre hos oss.

Hold av datoene og velkommen skal dere være!