Hva med et vårløp i Larvik?

Hvorfor vente helt til juli og galoppen med å løpe i Larvik? Nå til helga 24. – 26. mars går nemlig Askenatta og Vestfold 2-dagers av stabelen, med to løp ute på brunlaneskysten fredag og lørdag. Fellesstart, hodelykt og full fart på Askenatta fredag og fra samme arena lørdag formiddag går det første løpet i Vestfold 2-dagers. Har du satt av langhelga i distriktet, arrangeres det siste løpet i Sandefjord søndag formiddag. Velkommen til en forsmak allerede nå i mars!

Følg med på Facebook-sida til Vestfold 2-dagers for løpende oppdatering.

Arena er på Brunvall gård, der det også er overnattingsmuligheter i leiligheter – på arena! Området er gjerne det første området snøen forsvinner og bøndene i området er først ute på Østlandet med både planting og høsting av grønsaker. Sesongen er allerede i gang hos flere bønder allerede nå.

Askenatta

NM-natt går helga etter i Kristiansand, vi tror at dette området har mange relevante elementer å trene på før NM-natt går av stabelen. Benytt sjansen!

Detaljrikt og krevende kystterreng med intensiv orientering. Det er variert kupering med både småkoller og større åser med krevende kartlesing. Rundt kollene er det ofte stup og skrenter på øst- og vestsiden. Generelt er det mye farger og detaljer på kartet, men Askekartet betegnes som godt og viser løpbarheten nøyaktig.

Første start går klokka 19:30. Det er fellesstart og gafla løyper for D/H17-, mens det blir individuell start fra 19:40 for øvrige klasser.

Ordinær påmelding i Eventor i løpet av tirsdag 21.mars (før klokka 23:59). Deretter etteranmelding i Eventor fram til torsdag 23.mars klokka 23:59 og direkte påmelding på arena inntil 1 time før første start (altså innen klokka 18:30).

Lad lykta og bli med!

Vestfold 2-dagers

Første løpet i årets sesongstart for mange er en mellomdistanse på Aske og værmeldinga tyder på flotte forhold og et flott løp ute på svaberg og nær sjøen. Det er fri start for alle C- og N-klasser, samt åpne klasser fra 12:30. Første ordinære start er 13:00.

Her møter en et kystterreng med mye detaljer og generelt god løpbarhet. Det er mange stier og veier som gir gode muligheter for de letteste løypene. Det er variert kupering med noen større koller og svaberg med krevende kartlesing. Generelt er det mye farger og detaljer på kartet. Heldigvis betegnes Askekartet som godt og viser løpbarheten nøyaktig. Det er foretatt noen justeringer på kartet til dette løpet. Målestokk 1:7500/1:5000. Alle klasser over 50 år får målestokk 1:5000.

Ordinær påmelding i Eventor i løpet av tirsdag 21. mars (før klokka 23:59). Deretter etteranmelding i Eventor fram til fredag 24.mars klokka 23:59 og direkte påmelding på arena inntil 1 time før første start (altså innen klokka 12:00).

Finn fram brikke, o-sko og det du trenger; bli med på en flott helg i Larvik og Vestfold! For på søndag er det kort vei til neste løp i Sandefjord OKs regi, som avslutter Vestfold 2-dagers.

Reklamer