Arena de to første dagene

Arena for løpa de to første dagene blir Ra ungdomsskole som ligger under fem minutter kjøring fra du tar av E-18 ved Farriseidet. Parkering er omtrent 700 meter unna arena.

De ansvarlige for nøkkelfunksjonene har nylig vært på befaring på de to arenaene som skal brukes under årets Sørlandsgaloppen. Som vi ser av bildene har vårværet vært noe kjølig, men i juli blir det korterma- og kortbuksevær!

Vi benytter plassen sør/sørøst for skolen til innløp, lagstelt, kiosk og alle de andre arenafunksjonene. Toaletter og dusj blir tilgjengelig på skolen. Dette skal bli en grei og kompakt arena! Etter målgang er det et bra alternativ å velge en dukkert i innsjøen Ulfsbakk i stedet for dusj, siden vi altså har bestilt sol og full sommer.

2017-04-20 18.58.44.jpg

På den første dagen, torsdag vil sprintløpet gå i området på Veldre som består av boligfelt med varierende gateløp og innimellom variasjon med lommer av lettløpt skog – som seg hør og bør en sprint. Kartet er synfart og utvida til galoppen, flunkende nytt, fint og i målestokk 1:4 000.

2017-04-20 19.11.40

Langdistansen fredag vil gå i området rundt innsjøen Ulfsbakk, nord og øst for arena. Også her vil løperne møte et nysynfart kart som vil erstatte det nåværende kartet over området. Terrenget løperne skal ut i er kupert og variert med alt fra områder med lettløpt løvskog til steder med tettere vegetasjon og nedsatt sikt. Løpsområdet har et velutvikla stinett og er godt egnet til veivalgsorientering, som en god langdistanse bør.

IMG_1518.JPG

Hvorfor vente? Påmelding i Eventor er forlengst åpna: Meld deg på her!.