De to siste dagenes arena

Avstanden fra E-18 til parkering på løpa lørdag og søndag blir faktisk null minutter og deretter 500 meter gange til arena. Vi har nok av plass å boltre oss på her og løpsterrenget omkranser arena.

Både parkeringa og arena blir liggende på oppfylte, planerte arealer med pukk og grus som underlag. Dermed må lagstelt sikres med stein som en lett finner eller med plastkanner, dette vil vi opplyse nærmere om i PM. Plass nok har vi, som dere ser!

2017-04-20 19.40.59.jpg

På lørdag blir det en mellomdistanse og på søndag en forkorta langdistanse. Terrenget som benyttes ligger nord for næringsområdet. Kartet er synfart fullstendig i fjor og i år og vil erstatte det eksisterende kartet over området. Ringdalskogen består av kupert terreng med en del langsgående åsrygger med bratte skrenter og stup innimellom. Skogen veksler mellom stor åpen løvskog og områder med tettere undervegetasjon i eldre hogstområder. Løperne vil også støte på myrområder og enkelte småvann. En variert opplevelse, med andre ord!

2017-04-20 19.42.45.jpg

Vi arbeider med et opplegg for bobilcamp i nedre del av parkeringsområdet, nærmere informasjon om dette opplegget legges ut om kort tid.

2017-04-20 19.41.15.jpg

Hvorfor vente? Påmelding i Eventor er forlengst åpna: Meld deg på her!.

Reklamer