Påmelding

Påmelding i Eventor med ordinær påmeldingsfrist mandag 26. juni. Etteranmelding i Eventor fram til 5. juli klokka 21. Meld deg på i dag!

Etter dette kan en melde seg på med epost til (info@sg17.no) fram til klokka 21 dagen før aktuelt løp mot tilleggsavgift. Etteranmelding kan deretter skje på løpskontoret løpsdagen, så lenge det er ledige plasser i klassen.

Deltagere som ikke er medlem i en orienteringsklubb kan kun delta i åpne løyper og N-klasser.

Påmeldingsavgifter

Alder Ordinær påmeldingsavgift
(pr. løp)
Tillegg for etteranmelding
(pr. løp)
Tillegg for etteranmelding på løpsdagen
(pr. løp)
12 år og yngre 100,- 0,- 0,-
13-16 år 100,- 50,- 75,-
17 år og eldre 200,- 100,- 150,-

 

Direkte påmelding løpsdagen er mulig for de åpne løypene, A-, B-, C- og N-åpen. Disse løypene har ikke etteranmeldingsgebyr.

Gebyr for endring av klasse, brikkenummer eller starttid etter ordinær påmeldingsfrist er 50,- pr. endring.

Norske klubber faktureres påmeldingsavgift og gebyr i ettertid. Påmelding fra utenlandske klubber er ikke gyldig før påmeldingsavgift er mottatt på bankkonto. Løpere fra utenlandske klubber må betale gebyr kontant på arena.

Betalingsinformasjon for utenlandske løpere finner du i innbydelsen her.

EKT

Emit elektronisk kvitterings- og tidtagingssystem vil bli brukt i alle klasser. Løpere som ikke har oppgitt brikkenummer ved påmelding vil automatisk bli tildelt leiebrikke, som koster 30,- pr. løp. Ikke tilbakelevert leiebrikke faktureres med 600,-.

Deltagerne må løpe med samme brikke på alle løpene. Samme brikke kan ikke benyttes av mer enn en løper under Sørlandsgaloppen 2017.